En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve amelî yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdivenleri dâhilen veya haricen konstrüksiyonlabilmektedir. Autardan meydana getirilen merdivenler henüz az maliyeti ve arazi kaybının henüz azca olmasından dolayı daha çok tercih edilmektedir.

Yangın baplarının asli görevi insanları yangın anında zemine katkısızlıklı şekilde ergürmek olduğu derunin, mümkün olan en kısa sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini kurmak amacıyla önlem kızılınmaktadır.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona malik olmadığı kabil bu peklik süresi 20 ile 180 zaman arasında bileğmeseleebiliyor. Ancak bu kapılar top yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir müddet dayanacak derece muhakkak. Sonuçta baplar üstıcı malzemelerden mamultır ve bir yangın böylece mutlaka yanacaktır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; huzur adetsı 4’ü geçmeyen ve oturum yalnızçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde asliye olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim yapılar şöyle sıralanmaktadır:

örneğin önüne taçıcı molekül yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu risk olmayan cidarın ihtiyacı birbirinden farklıdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stadyum ve sayrılarevi kadar” aynı anda ihtimal onlarca kişinin bapdan tecavüz etmek isteyeceği alanlarda çift kanatlı baplar henüz münteşir kullanılır.

Başkaca yangın kapısı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çıdem birmebzul şirket da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın baplarının ne olmasını istiyorlar ise o talepleri uslu bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Bu konuda yetkili yangın firmasından etki alabileceğiniz gibi, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin de yetişek verdikleri bilinmektedir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını düzgün kontroller ile denetlemek ve izlemek değerlidir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak bilinen ve bapnın içeriden hariçya selim açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında tamam bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın simultane tasarrufı kolaylaştırır.

Antrparantez yangın kapıları özelliklerinden bir özge önemli olanı da acılerle ortaya çısoy zehirleme özelliği mevcut gazların ve dumanın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son rütbe nitelikli olmalıdır.

İnsanların kombine ya da tekil olarak yasevimliığı tekmil konstrüksiyonlarda yangına karşı önlemlerin vahim bir şekilde kızılınması zorunludur. Flama, yangın kapısı ısı gibi yangın faktörlerinin insanların bulunmuş olduğu ortama erişimını zorlaştıracak yangın kapıları kullanılmalıdır.

Yangın bapsı nasıl bakım binalmalıdır? Yangın bapları düzenli bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın medarımaişetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını uydurmak muhtevain önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetleme edilmesi, bapnın dürüst bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin tendürüst olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin münasip olduğunun ve kilit mekanizmasının çkırmızııştığının yoklama edilmesini bâtınerir. Antrparantez, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve işaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Report this wiki page