Yangın Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarışma kabil faktörlere bentlı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapısının daha ali bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede elan soylu erki olabileceği dair hemfikirler.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine bağlı olarak birkaç farklı vikaye seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin oranlı icazet olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve işçilikaretler kullanılır.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. şiddetli sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı muhtevalerine yerleştirilmesi ile bu Yangın Merdiveni Kapısı kapılar yaşam kurtarmaktadır.

Akrobat Yangın Merdiveni; çoğunlukla biricik katlı evlerde imalı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar katkısızlanır.

Yangın Bapları ısı ve kötü sızdırmadığı sinein insanoğluın dumandan zehirlenmesine mahzur olan ivedi hatır kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse parçalanmamış kalaba olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması esenlanabilir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kabilinden ivedi durumlarda içeriden hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma ket sıfır bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini dâhileriye hapseder.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra kayırma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan esen uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Report this wiki page